Eerste Feyenoord-steunpilaar sluit vertrek uit: "Ik wil blijven, er speelt niets"

11 juni om 14:58

Gernot Trauner sluit een vertrek bij Feyenoord deze zomer uit. De dertigjarige Oostenrijker maakte een sterke indruk in zijn eerste seizoen en voelt zich goed op zijn plek in Rotterdam.

"Ik wil bij Feyenoord blijven, ik heb hier voor vier jaar getekend", benadrukt Trauner in magazine Hand in Hand. "Ik ben hier met mijn gezin naartoe gekomen en dat was een grote verandering in ons leven. Mijn plan is dan ook hier te blijven. Bovendien speelt er helemaal niets. De finale halen zegt ook dat ik de juiste keuze heb gemaakt om naar Feyenoord te komen."

Trauner is niet bang voor een leegloop bij Feyenoord nu er veel belangstelling is voor spelers als Marcos Senesi, Tyrell Malacia, Orkun Kökcü en Luis Sinisterra. "Voor mij was al wel snel duidelijk dat bepaalde spelers vroeg of laat de club zullen gaan verlaten. Dat hoort bij voetbal en zeker hier bij Feyenoord met veel spelers uit de eigen jeugdopleiding en hun kwaliteiten. Het is dan aan Arnesen en Slot om nieuwe spelers te brengen en dat deden ze goed afgelopen jaar. Ik vertrouw erop dat we het nieuwe seizoen ook weer met een sterke selectie zullen kunnen starten."