Dumfries snakt naar vakantie: 'Dat heb ik wel even aangekaart bij Inter, haha'

Dumfries snakt naar vakantie: 'Dat heb ik wel even aangekaart bij Inter, haha'

13-06-2022 09:10
22

Denzel Dumfries scoorde in twee van de drie Nations League-wedstrijden, maar ook de onvermoeibare vleugelverdediger van Oranje loopt op zijn tandvlees. Van zijn club Internazionale krijgt hij op eigen verzoek langer vakantie.

"Ik voel wel andere pijntjes dan bijvoorbeeld in het begin van een seizoen. Maar je stelt er gewoon op in", zegt Dumfries, die vorige week tegen Wales rust kreeg, tegen het Algemeen Dagblad. "Ik ging naar Zeist en had in mijn hoofd dat ik nog vier interlands volle bak zou gaan. Dat doe ik ook, maar het is aan het einde van het seizoen, dat zie je. Als je voor Oranje speelt, dan ga je gewoon."

Na de tweede Nations League-ontmoeting met Wales (dinsdag) is het tijd voor vakantie. Dumfries gaat het ervan nemen. "Ja, ik mag langer wegblijven bij Inter. Dat heb ik wel even aangekaart, haha. Nee serieus, ik krijg vier weken vakantie. Dan moet ik weer opgeladen zijn voor een nieuw en belangrijk seizoen. (...) Het is een lang seizoen geweest en voor mij ook nog eentje waarbij ik moest wennen aan een nieuwe club."