'Engelse belangstelling voor Martínez: Ajax wijst bod van dertig miljoen af'

'Engelse belangstelling voor Martínez: Ajax wijst bod van dertig miljoen af'

17-06-2022 19:14 Laatste update: 19:55
197

Ajax moet rekening houden met een vertrek van Lisandro Martínez. Arsenal heeft een prioriteit gemaakt van de komst van de Argentijnse verdediger. The Gunners hebben al een bod uitgebracht, meldt The Athletic.

Arsenal is druk op de transfermarkt. De Londense club heeft de Portugese middenvelder Fábio Vieira overgenomen van FC Porto en aast op de handtekening van Manchester City-aanvaller Gabriel Jesus. Martínez moet Vieira gaan volgen naar het Emirates Stadium. The Athletic heeft vernomen dat Ajax een eerste bod van dertig miljoen euro al heeft afgewezen. Naar verluidt ziet de hoofdrolspeler een stap naar Arsenal wel zitten, al zien de Engelsen hem als diepte-investering. Martínez wordt als centrale verdediger en als linksback gezien.

Naar verluidt geeft Arsenal niet op en wordt er serieus werk gemaakt van de komst van de zevenvoudig Argentijns international. Martínez ligt nog tot de zomer van 2025 vast in Amsterdam. Het is onduidelijk welk bedrag Ajax verlangt van The Gunners. Martínez speelt sinds de zomer van 2019 voor de regerend landskampioen en was het voorbije seizoen onder Erik ten Hag van grote waarde. Hij kwam in 24 Eredivisie-duels in actie en incasseerde samen met Jurriën Timber slechts negentien doelpunten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie