Arnesen bevestigt knieblessure, maar blijft doorwerken: Dat is totale onzin

Arnesen bevestigt knieblessure, maar blijft doorwerken: "Dat is totale onzin"

17-06-2022 22:48
25

Feyenoord-directeur Frank Arnesen bevestigt dat hij kampt met een knieblessure. De 65-jarige Deen is echter vastbesloten om door te werken tijdens de transferzomer.

Arnesen is getroffen door een bacteriële infectie en liep tijdens de Conference League-finale tegen AS Roma al rond met een flink opgezwollen knie. Hij ontkent echter dat hij tot september aan huis gekluisterd zal zijn. "Dat is totale onzin. Ik hoop begin juli alweer voldoende mobiel te zijn om mee te gaan op het trainingskamp naar Oostenrijk", klinkt het in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik revalideer met de fysiotherapeuten van Feyenoord. Maar ik kan gewoon mijn werk doen, hoor."

Daarmee zou Arnesen op tijd fit zijn voor de ontknoping van de transferzomer, die nu nog op toeren moet komen. "Het komt nu internationaal pas op gang en dan is het de vraag: is die club die informeerde er echt alles aan gelegen dat de speler komt of raakt er tijdens de voorbereiding iemand geblesseerd en willen ze gewoon een extra buitenspeler of verdediger halen?"