'PSV krijgt opnieuw Duitse interesse: Union Berlin meldt zich in Eindhoven'

'PSV krijgt opnieuw Duitse interesse: Union Berlin meldt zich in Eindhoven'

20 June - 20:40
89

Philipp Max en Mario Götze kwamen in 2020 in dezelfde transferperiode naar PSV en vertrekken mogelijk ook gelijktijdig. Waar laatstgenoemde naar verwachting dinsdag zijn overgang naar Eintracht Frankfurt afrondt, staat Max op de radar bij 1. FC Union Berlin.

Volgens de Duitse tak van Sky Sports lopen de gesprekken tussen PSV en Union, al is het onduidelijk in welk stadium de onderhandelingen zich bevinden. De Duitse club heeft al een alternatief plan achter de hand. Wanneer Max niet terugkeert naar de Bundesliga, zal het contract van Bastian Oczipka verlengd worden. Het Eindhovens Dagblad is nog niet bekend met de interesse in de linkspoot, maar wel weet het medium dat geïnteresseerde clubs de portemonnee kunnen trekken. Max ligt nog een jaar vast in Eindhoven en kwam twee jaar geleden voor 7,7 miljoen euro over van Augsburg.

In zijn eerste seizoen bij PSV was Max een vaste waarde in de ploeg van Roger Schmidt, maar de afgelopen jaargang was hij niet altijd zeker van zijn plek. Hoewel Mauro Júnior veelal op de backpositie geposteerd werd, kwam Max nog tot 25 Eredivisie-optredens in het voorbije seizoen. Daarin scoorde hij eenmaal en was hij drie keer aangever.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s