'Voorganger Van Bommel claimt ruim 5 ton en sleept Antwerp voor de rechter'

'Voorganger Van Bommel claimt ruim 5 ton en sleept Antwerp voor de rechter'

22-06-2022 14:28
5

Brian Priske moest bij Royal Antwerp FC plaatsmaken voor Mark van Bommel, maar laat het er niet bij zitten. De Deen meent dat hij nog minstens 500 duizend euro moet ontvangen van zijn oude werkgever.

Priske werd eind mei ontslagen door Antwerp en de Deen heeft nu een rechtszaak aangespannen, laat Het Nieuwsblad weten. Priske heeft zijn ontslagvergoeding nog niet ontvangen en ook zijn wedstrijdpremie tegen Union Saint-Gilloise, vakantiegeld en loon voor de maand mei zijn nog niet betaald.

Antwerp en Priske probeerden tevergeefs tot een overeenkomt te komen. Zo zou hij een deel van zijn ontslagvergoeding willen laten varen omdat hij meteen een nieuwe club heeft gevonden, maar een akkoord is dus nog niet gevonden. The Great Old zou zelfs een transfersom eisen van Sparta Praag, dat hem een paar dagen na zijn ontslag al opviste. Volgens het kamp-Priske zijn de gesprekken na het ontslag pas ingezet, maar Antwerp ziet het anders.

Inmiddels is Van Bommel al aangesteld als nieuwe trainer op De Bosuil. Op zondag 24 juli maakt hij zijn debuut in de Jupiler Pro League, tegen het KV Mechelen van Danny Buijs.