Eventuele transfer Dost is 'mogelijk het laatste zetje' voor Veerman

Eventuele transfer Dost is 'mogelijk het laatste zetje' voor Veerman

22-06-2022 14:45
57

FC Utrecht is tijdens deze transferzomer al één van de meest actieve Eredivisie-clubs en wil ook nog eens twee spitsen halen: Daishawn Redan en Bas Dost zijn op weg naar De Galgenwaard. Dat zou ten koste kunnen gaan van Henk Veerman, stelt Voetbal International.

De lange Volendammer wilde zijn hele leven lang al bij FC Utrecht voetballen en kwam in januari eindelijk over van sc Heerenveen. Nu dreigt echter een spitsenoverschot bij FC Utrecht, dat ook Mimoun Mahi en Anastasios Douvikas onder contract heeft staan. 'Een spitsenkoppel Dost-Veerman lijkt alleen te werken in het Championship, niet in de Eredivisie', schrijft VI.

De kans lijkt dus aanwezig dat Veerman nu al het kind van de rekening wordt, ondanks een tot 2024 doorlopende verbintenis. De spits liet onlangs al eens doorschemeren dat hij op termijn weer bij FC Volendam zou willen spelen. 'Veerman heeft er nooit een geheim van gemaakt graag nog eens terug te keren op het oude nest. Mogelijk dat dit net het laatste zetje kan geven…', klinkt het.

Redan zal gehuurd worden van Hertha BSC, inclusief optie tot koop, meldde De Telegraaf eerder op de woensdag. Dost werd ook gelinkt aan Feyenoord en FC Emmen, maar is nu serieus in gesprek met FC Utrecht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie