FC Volendam met smaakmaker de Eredivisie in: 'Acties en dreiging die hem typeren'

FC Volendam met smaakmaker de Eredivisie in: 'Acties en dreiging die hem typeren'

22 June - 18:48
25

Bilal Ould-Chikh gaat met FC Volendam naar de Eredivisie. De 24-jarige buitenspeler kreeg in de winterstop al een contract voor een halfjaar bij de promovendus, maar tekent nu tot de zomer van 2025 bij Het andere Oranje.

Na zijn vertrek bij ADO Den Haag zat Ould-Chikh een halfjaar zonder club. Volendam sloot hem in december 2021 in de armen. In de tweede seizoenshelft speelde hij vijftien wedstrijden voor Volendam, waarin hij drie keer scoorde en tweemaal aangever was. "Ik ben hartstikke blij met het vertrouwen van de club en de technische staf", laat Ould-Chikh weten op de clubsite. "Daarnaast heeft de club een duidelijk plan met mij en streven we naar dezelfde doelstellingen."

Technisch directeur Jasper van Leeuwen is eveneens blij met de nieuwe verbintenis van de aanvaller. "Bilal is nog maar een half jaartje bij ons, maar hij heeft al aardig zijn stempel weten te drukken", stelt hij. "Bilal heeft samen met zijn broertje Walid meegeschreven aan een prachtig hoofdstuk in de clubhistorie. Zijn talent blijkt niet verdwenen en komt weer volop tot bloei aan de Dijk." Van Leeuwen twijfelt niet aan de kunsten van Ould-Chikh. "Wij zijn overtuigd dat Bilal ook in de Eredivisie de acties en dreiging kan brengen die hem zo typeren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s