Gravenberch knipoogt: 'Jurriën 50, 60 miljoen, Devyne ook zoiets: mooi toch?'

Gravenberch knipoogt: 'Jurriën 50, 60 miljoen, Devyne ook zoiets: mooi toch?'

23 juni - 11:41
30

Ryan Gravenberch is voor circa 24 miljoen euro van Ajax naar Bayern München vertrokken, maar denkt dat zijn twee maatjes nóg meer op gaan leveren. Devyne Rensch en Jurriën Timber moeten de volgende transferklappers worden, laat Gravenberch met een knipoog weten.

De kersverse Bayern-middenvelder verschijnt in de Voetbal International-rubriek Buiten De Lijntjes, waarin hij verschillende ludieke vragen beantwoordt. Zo laat Gravenberch desgevraagd weten dat Rensch en Timber de Ajacieden zijn die het meeste geld op gaan leveren. "Dan ga ik toch wel voor mijn twee matties, man", klinkt het. "Als ze nog een goed, stevig contract bij Ajax hebben… Jurriën kan voor vijftig miljoen, misschien zestig wel. Devyne ook zoiets, dat is wel een mooi bedrag toch?"

Gravenberch zelf is dus net vertrokken, nadat hij zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot steunpilaar op het middenveld. Die ontwikkeling ging echter met vallen en opstaan. "Ik weet nog wel een wedstrijd, dat was Groningen-uit. Twee jaar geleden, toen ik net bij het eerste kwam. Zo… Die wedstrijd was niet best, man", antwoordt hij op de vraag wat zijn beste wedstrijd ooit was. "Niet iedereen kan altijd goed spelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie