1908: Feyenoord meldt zich officieel voor PSV- en Ajax-doelwit Gnonto

1908: Feyenoord meldt zich officieel voor PSV- en Ajax-doelwit Gnonto

25-06-2022 22:13
178

De strijd om de Italiaanse revelatie Wilfried Gnonto krijgt een interessant vervolg. Volgens het doorgaans betrouwbare 1908 heeft ook Feyenoord interesse in de spits van FC Zürich.

Gnonto vertrok als jeugdspeler van Internazionale naar Zwitserland, maakte vorig seizoen acht doelpunten in competitieverband en werd landskampioen met FC Zürich. Deze maand speelde hij ook zijn eerste vier wedstrijden namens de nationale ploeg van Italië.

Onder meer Ajax en PSV werden al in verband gebracht met Gnonto, die vijf à zes miljoen euro zou moeten kosten. Feyenoord heeft echter serieuze plannen en gaat formeel aankloppen bij FC Zürich, bericht 1908 zaterdagavond.

De Rotterdammers zijn naarstig op zoek naar offensieve versterking, aangezien huurlingen Reiss Nelson (Arsenal) en Cyriel Dessers (KRC Genk) al zijn vertrokken en Bryan Linssen op weg is naar het Japanse Urawa Red Diamonds. Eerder op de avond werd al duidelijk dat Feyenoord Calvin Stengs – een oude AZ-bekende van trainer Arne Slot – wil huren van OGC Nice.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie