'Overmars en Antwerp gaan ver voor 'prestige- en toptransfer' van Alderweireld'

'Overmars en Antwerp gaan ver voor 'prestige- en toptransfer' van Alderweireld'

27 juni - 08:58 Laatste update: 09:01
35

Marc Overmars staat op het punt een grote slag te slaan met Royal Antwerp FC. Het is de bedoeling dat Toby Alderweireld op korte termijn terugkeert naar zijn geboortestad Antwerpen.

Overmars is sinds zijn verrassende aanstelling bij Antwerp bezig met de komst van Alderweireld en volgens Het Nieuwsblad gaan de onderhandelingen de goede kant op. Al Duhail, sinds een jaar de werkgever van de Belgische verdediger, is bereid mee te werken.

Wel moet Overmars met een transfersom over de brug komen: Al Duhail betaalde dertien miljoen euro voor Alderweireld en de Qatarese club wil een groot deel daarvan terugzien. Het Nieuwsblad spreekt van 'een kloofje tussen vraag en aanbod'. 'Maar The Great Old geeft alleszins niet meer af. Het wil ver gaan voor deze top- en prestigetransfer', klinkt het.

Alderweireld wil zelf graag naar Antwerp. Bij de Belgische club ligt een monstercontract klaar voor de Rode Duivel. Antwerp-trainer Mark van Bommel neemt zijn ploeg over een week mee op trainingskamp in Oostenrijk en tegen die tijd zou de deal beklonken moeten zijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s