ED: James-geruchten 'broodje aap-verhaal', vraagprijs De Jong lijkt nog te hoog

ED: James-geruchten 'broodje aap-verhaal', vraagprijs De Jong lijkt nog te hoog

27 juni - 17:15
133

Het Eindhovens Dagblad is nogmaals ingegaan op de James Rodríguez-links rondom PSV: de Colombiaanse topscorer van het WK 2014 zou al in Eindhoven gespot zijn, maar de lokale krant houdt een flinke slag om de arm. Een rentree van Luuk de Jong in het Philips Stadion is wél een reële optie.

James Rodríguez is na zijn verblijf bij Al-Rayyan in Qatar op zoek naar een nieuwe club en zou in beeld zijn bij PSV. Zijn naam verscheen kortstondig in De Telegraaf en ESPN-commentator Martijn van Zijtveld meldde dat hij in Eindhoven al fysieke tests deed. 'Niemand bij PSV kon het gerucht bevestigen en dat is ook niet zo gek', bericht het ED. PSV zou de dertigjarige linkspoot slechts een fractie van zijn Qatarese salaris, naar verluidt dertien miljoen euro, kunnen bieden. 'Meerdere bronnen meldden maandag dat het een broodje aap-verhaal is dat Rodríguez bij PSV gaat tekenen.'

Een mogelijke komst van De Jong hangt wel in de lucht, al houdt diens huidige werkgever Sevilla nog wel vast aan een vraagprijs van zes miljoen euro. Zoals bekend ziet De Jong een hereniging ook zitten, mits PSV een akkoord bereikt met de Andalusiërs. De huidige vraagprijs lijkt vooralsnog te gortig. 'Als dat niet lukt, schakelt PSV op een gegeven moment door', aldus het ED.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s