'Gnonto hard op weg naar De Kuip: Feyenoord nadert akkoord'

'Gnonto hard op weg naar De Kuip: Feyenoord nadert akkoord'

27-06-2022 19:10
116

Wilfried Gnonto lijkt hard op weg naar Feyenoord. De Rotterdammers naderen een akkoord met FC Zürich over de transfersom, zo meldt de Italiaanse tak van Goal. 

De Zwitserse topclub hanteert een vraagprijs van ongeveer tien miljoen euro. Feyenoord biedt momenteel vier miljoen euro, plus drie miljoen aan bonussen. Daarmee wordt het verschil kleiner en Goal verwacht dan ook dat een akkoord in de lucht hangt.

Het Algemeen Dagblad schreef zondag nog dat Zürich genoegen neemt met een totaalbedrag van vier miljoen, maar de Rotterdammers lijken dus iets hoger te moeten inzetten. De krant wist daarnaast dat de nummer drie van de Eredivisie een akkoord nadert met Gnonto zelf. De achttienjarige aanvaller zou de voorkeur geven aan het sportieve plaatje in De Kuip, hoewel hij bij ander clubs meer kan verdienen.

Gnonto ligt nog maar één jaar vast bij Zürich. Hij zette zichzelf eerder deze maand op de kaart met enkele succesvolle optredens voor het Italiaanse elftal in de Nations League. Bij Feyenoord moet hij zich samen met Danilo Pereira over de erfenis van Cyriel Dessers en Bryan Linssen gaan ontfermen.