Spaanse en Duitse media: Barcelona brengt derde Lewandowski-bod uit

Spaanse en Duitse media: Barcelona brengt derde Lewandowski-bod uit

29-06-2022 09:14 Laatste update: 13:00
54

FC Barcelona gaat een nieuwe poging wagen voor Robert Lewandowski. Dat melden Diario Sport, Mundo Deportivo, BILD, Sport1 en Fabrizio Romano. Het gaat naar verluidt om een bod van 40 miljoen euro, exclusief bonussen.

Barcelona heeft Lewandowski persoonlijk op de hoogte gesteld van de plannen voor een derde bod, dat ook spoedig bij Bayern München terecht zal komen. De Poolse topspits (33) wil dolgraag de overstap maken en is bereid te wachten op Barça, ook vanwege de goede relatie tussen zijn zaakwaarnemer Pini Zahavi en clubpresident Joan Laporta. Barça bood eerder 37 en 40 miljoen euro.

In Duitsland en Spanje wordt de laatste dagen met bedragen gesmeten als het gaat over de mogelijke transfer van Lewandowski. De vraagprijs van Bayern München wordt geschat op 50 tot zelfs 75 miljoen euro. Barça wil en kan dat niet betalen voor een speler zonder grote restwaarde die volgend jaar uit zijn contract loopt. "Ik heb mijn twijfels", liet oud-trainer Ronald Koeman deze week al optekenen in Spanje.