Kuyt en ADO denderen door en halen vierde aanwinst op bij Feyenoord

Kuyt en ADO denderen door en halen vierde aanwinst op bij Feyenoord

29 juni - 16:37 Laatste update: 16:58
40

ADO Den Haag is bedrijvig op de transfermarkt. De Residentieclub strikt de derde aanwinst in twee dagen en neemt de twintigjarige Abdelouafi Belarbi transfervrij over van Feyenoord.

Eerder legde ADO Max de Waal al vast en gisteren sloeg de club met Daryl Werker en Gylermo Siereveld een dubbelslag op de markt. Belarbi is de vierde zomerversterking voor Dirk Kuyt in Den Haag. De spits doorliep de gehele jeugdopleiding van Feyenoord en werkte in Rotterdam al samen met Kuyt. Hij kijkt uit naar een nieuwe uitdaging. "ADO Den Haag heeft als club laten zien dat ze jeugdig talent de kans geven en het is daarom ook een bewuste keuze geweest om hier te tekenen. Ik kijk ernaar uit om in de Keuken Kampioen Divisie te mogen spelen, zeker voor een club als ADO Den Haag waar de ambities duidelijk zijn!", zegt hij op de clubsite.

Technisch directeur Daryl Janmat is eveneens blij met de komst van Belarbi. "Met Belarbi halen we een jeugdig talent in huis die op meerdere posities voorin prima uit de voeten kan. Dat heeft hij niet alleen laten zien bij de verschillende jeugdelftallen bij Feyenoord maar ook bij de vertegenwoordigende jeugdelftallen van de KNVB", reageert hij. "Hopelijk gaat Belarbi bij ADO Den Haag een mooie toekomst tegemoet."  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s