Zürich-baas kraakt miljoenenbod van Feyenoord: Dat is een belachelijk bedrag

Zürich-baas kraakt miljoenenbod van Feyenoord: "Dat is een belachelijk bedrag"

30-06-2022 12:40 Laatste update: 12:45
199

Er werd al bericht over een naderend akkoord tussen Feyenoord en FC Zürich over Wilfried Gnonto, maar president Ancillo Canepa laat nu een heel ander geluid horen. Hij noemt het bod van Feyenoord 'belachelijk'.

Naar verluidt wil Feyenoord vier miljoen euro plus drie miljoen aan bonussen betalen voor Gnonto. De baas van FC Zürich laat nu weten dat hij daar niet mee akkoord wil gaan. "Dat is een belachelijk bedrag. Wij zijn geen zelfbedieningswinkel bij FC Zürich", zegt Canepa tegenover Blick.

De president van de Zwitserse kampioen wil graag minimaal tien miljoen euro ontvangen voor Gnonto. Op het eerste oog lijkt het onmogelijk dat Feyenoord zo'n bedrag op tafel kan leggen voor één speler. Gnonto, die nog een éénjarig contract heeft, zal deze zomer in ieder geval vertrekken uit de grootste stad van Zwitserland. Een contractverlenging is namelijk uitgesloten en Zürich wil de Italiaanse spits niet transfervrij laten gaan. Feyenoord zou wel al op grote lijnen persoonlijk akkoord zijn met het opleidingsproduct van Internazionale.

Zürich heeft Gnonto overigens een interviewverbod gegeven: de international mag de komende tijd niet meer zijn zegje doen in de media. Daardoor heeft het achttienjarige talent zijn laatste interview als Zürich-speler er waarschijnlijk al op zitten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie