Krabbendam over Gnonto: 'Als je agenten en scouts belt, niemand kan het geloven'

Krabbendam over Gnonto: 'Als je agenten en scouts belt, niemand kan het geloven'

27-06-2022 22:28
208

Feyenoord lijkt een prestatie van formaat neer te zetten op de transfermarkt. Kersvers Italiaans international Wilfried Gnonto stond op het lijstje van onder meer Ajax en PSV, maar lijkt voor een relatief voordelig bedrag op weg naar De Kuip.

Volgens clubwatcher Martijn Krabbendam is de verbazing groot in de voetbalwereld. "Het gekke is: als je over deze jongen belt in de markt - met agenten en scouts et cetera - dat niemand het kan geloven dat hij naar Feyenoord gaat", vertelt de Voetbal International-journalist in de ESPN-talkshow Voetbalpraat. "Deze speler moest tien miljoen kosten en Feyenoord schijnt hem voor de helft ervan (vier miljoen euro, al dan niet plus bonussen, red.) te kunnen halen… Dat is natuurlijk heel gek eigenlijk, als je erover nadenkt."

De komst van Gnonto - die als jeugdspeler van Internazionale al verraste met een transfer naar FC Zürich - is echter nabij. "Tegelijkertijd is hij natuurlijk in Rotterdam geweest en hebben ze er goede hoop op dat het zou moeten kunnen lukken. Dit is heel raar, ik kan het niet verklaren. En al die zaakwaarnemers? Die kunnen het ook niet verklaren", aldus Krabbendam.

Gnonto zou de derde aanwinst van de transferzomer moeten worden, na Danilo (Ajax) en Mats Wieffer (Excelsior). Mohamed Taabouni (AZ) zou ook al onderweg zijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie