'United en Barça naderen elkaar voor Frenkie de Jong, maar lopen vast op bonussen'

'United en Barça naderen elkaar voor Frenkie de Jong, maar lopen vast op bonussen'

2 juli - 10:39 Laatste update: 12:56
31

Manchester United en FC Barcelona komen langzaam dichter bij een akkoord voor Frenkie de Jong. De Nederlander moet ruim 65 miljoen euro gaan kosten, maar de onderhandelingen lopen momenteel vast op de eventuele bonussen, die op kunnen lopen tot twintig miljoen euro.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. United en Barça zijn al lange tijd in onderhandeling over de Nederlandse middenvelder, maar zijn nog altijd niet uit over de hoogte van de bonussen. Barça wil graag het volledige aankoopbedrag van De Jong terugverdienen, maar United zal volgens de wensen van de Catalaanse club 85 miljoen euro moeten uitgeven voor de spelverdeler. 

Zodra United en Barça over de bedragen uit zijn, moet er nog een persoonlijk akkoord worden bereikt met de speler. United is ook steeds concreter over het aantrekken van Lisandro Martínez en staan op het punt een bod uit te brengen. Dat zou volgens bronnen om een bedrag van 43 miljoen euro gaan. Chelsea houdt de transfer van De Jong in de gaten, voor het geval de onderhandelingen tussen Barça en United stuklopen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s