Slot ontvouwt transferplannen Feyenoord en rekent op zes nieuwe spelers

Slot ontvouwt transferplannen Feyenoord en rekent op zes nieuwe spelers

3 juli - 10:04
139

De 0-7 nederlaag tegen FC Kopenhagen maakte duidelijk dat Feyenoord versterking nodig heeft. Dat erkent Arne Slot, die er desondanks niet nerveus van wordt. Los van de oorwassing wil de Feyenoord-trainer nog zes spelers naar De Kuip halen.

Het jeugdige Feyenoord begon zaterdag tegen Kopenhagen met één speler die ook in de basis stond tijdens de verloren Conference League-finale, Justin Bijlow. "Maar de eerste wedstrijd na die finale met 0-7 verliezen is toch pijnlijk", zegt Slot, die zag dat zijn spelers geen partij waren, tegenover het Algemeen Dagblad.

Feyenoord is zonder technisch directeur Frank Arnesen, die om gezondheidsredenen een stap terug heeft gedaan, op zoek naar zes versterkingen, bevestigt Slot. Hij gaat daarbij uit van een Manchester United-transfer voor Tyrell Malacia.

"Maar een extra centrale verdediger na het vertrek van Sandler, een vervanger van Malacia, een vervanger van de back-up op links Ramon Hendriks, een vervanger van Reiss Nelson, een vervanger van Dessers of Linssen. En een nieuwe Guus Til, tenzij Til zelf tekent", aldus Slot, die op dat moment nog niet wist dat Til waarschijnlijk voor PSV gaat kiezen.

Feyenoord is nog bezig met de komst van Ian Maatsen (Chelsea) en Wilfried Gnonto (FC Zürich). Danilo, Mats Wieffer en Mohamed Taabouni kwamen al naar Rotterdam.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Podimo.