'Fortuna pakt door op de transfermarkt en onderhandelt met Hellas Verona'

'Fortuna pakt door op de transfermarkt en onderhandelt met Hellas Verona'

3 juli - 20:20
31

Fortuna Sittard beleeft tot nu toe een mooie transferzomer, maar de club is nog niet klaar op de markt. Volgens De Limburger probeert men om doelman Ivor Pandur op huurbasis naar Sittard te halen.

Afgelopen winter wist de nummer vijftien van de Eredivisie Michael Verrips op te pikken bij Sheffield United. Bij Fortuna werd de sluitpost echter de tweede doelman, achter Yanick van Osch. Daardoor wordt Verrips dit seizoen verhuurd aan FC Groningen. Fortuna heeft nu wel een nieuwe keeper nodig en hoopt die op te pikken bij Hellas Verona.

Pandur moet het Limburgse keepersgilde gaan versterken. De 22-jarige Kroaat staat nog drie jaar onder contract bij Hellas Verona, waardoor Fortuna graag wil huren. In het afgelopen seizoen kwam Pandur vijf wedstrijden in actie in de Serie A en Coppa Italia.

Fortuna maakte deze zomer al een transferklapper door Burak Yilmaz binnen te halen. De club werd ook al gelinkt aan Michel Vlap en Silvester van der Water, maar tweemaal greep men mis. Daartegenover stond het vertrek van Zian Flemming, waar Fortuna wel miljoenen aan overhield.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast