Telegraaf: Feyenoord ging niet in op winters overnamebod van vijftig miljoen euro

Telegraaf: Feyenoord ging niet in op winters overnamebod van vijftig miljoen euro

4 juli - 07:14
101

Feyenoord bedankte afgelopen winter voor een overnamebod van vijftig miljoen euro, meldt De Telegraaf. De Rotterdammers moeten zich nu echter met beperkte middelen redden op de transfermarkt.

Zo had Feyenoord graag door gewild met Guus Til, die echter voor PSV zal kiezen. "Een jaar geleden wist ik al dat dit de realiteit van Feyenoord is, dus daar ga ik nu niet over klagen. Ik heb als trainer van AZ en afgelopen seizoen als coach van Feyenoord altijd vanuit deze verhoudingen moeten werken", wordt Slot geciteerd door De Telegraaf. "Het afgelopen jaar hebben we hier met minimale middelen een heel bijzondere prestatie geleverd en dan hoop je natuurlijk dat het proces door het bereiken van de Conference League-finale kan worden versneld, maar we beginnen weer opnieuw. En dat doe ik met veel enthousiasme."

Slot had gehoopt dat dit Europese succes investeerders aan zou trekken. "Na de finale in Tirana dacht ik dat er misschien mensen zouden zijn die zeggen: als dít hier al kan op deze manier, wat kan er dan als wij met z'n allen erin stappen…" Dat is echter niet gebeurd: volgens De Telegraaf is er alleen dat bod van vijftig miljoen euro geweest, maar Feyenoord voelde er niet veel voor om de club voor een 'minimaal bedrag' te verkopen. Met een dergelijk bedrag zou Feyenoord alsnog weinig uit kunnen richten op de transfermarkt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast