Van Nistelrooij neemt 29 spelers mee naar Duitsland, tweetal sluit later aan

Van Nistelrooij neemt 29 spelers mee naar Duitsland, tweetal sluit later aan

04-07-2022 11:55 Laatste update: 12:08
38

PSV is maandagmorgen met een 27-koppige selectie afgereisd naar het Duitse Marienfeld, waar de club een trainingskamp belegd. Ibrahim Sangaré en Fredrik Oppegård sluiten later in de week aan, terwijl kersvers aanwinst Guus Til er vanaf het begin bij is.

Op het sportcomplex van Klosterpforte werkt PSV toe naar de seizoensstart. Van Nistelrooij heeft 29 spelers opgenomen in zijn selectie, al voegt Sangaré zich wegens persoonlijke omstandigheden donderdag pas bij de selectie. Linksback Oppegård is ziek en sluit aan wanneer hij hersteld is. Ritsu Doan krijgt de ruimte om zijn transfer af te ronden en reist niet af naar Marienfeld, meldt PSV op de clubsite.

André Ramalho, Mauro Júnior en Carlos Vinícius zijn er eveneens niet bij in Duitsland. Het drietal komt terug van een blessure en werkt in Eindhoven een apart programma af. Van Nistelrooij doet een beroep op vijf jeugdspelers, die voor het eerst meegaan met de hoofdmacht op trainingskamp: Dennis Vos, Jenson Seelt, Livano Comenencia, Ismael Saibari en Johan Bakayoko.

Aanwinsten Ki-Jana Hoever, Xavi Simons, Walter Benítez en Luuk de Jong zijn net als Til van de partij in Marienfeld. Doelman Maxime Delanghe ontbreekt daarentegen om een onbekende reden. Aanstaande zaterdag speelt PSV een oefenwedstrijd tegen Arminia Bielefeld.