'Feyenoord heeft goud in handen: Sinisterra-som komt voort uit onderhandelspel'

'Feyenoord heeft goud in handen: Sinisterra-som komt voort uit onderhandelspel'

5 juli - 12:12
153

Feyenoord heeft de hoge transfersom voor Luis Sinisterra te danken aan Dennis te Kloese, weet De Telegraaf. De algemeen directeur heeft keihard onderhandeld, waardoor de Colombiaan voor een recordbedrag vertrekt naar Leeds United.

Vanaf 2006 had Dirk Kuyt het clubrecord in handen. Hij vertrok destijds voor achttien miljoen euro naar Liverpool. Deze transferperiode toont Feyenoord zich daadkrachtig en dat komt volgens de ochtendkrant op het conto van Te Kloese. Hij heeft zelf de leiding genomen in de onderhandelingen met Leeds en 'het spel volgens de Engelsen hard gespeeld'.

Te Kloese is medeverantwoordelijk voor het technische beleid, sinds Frank Arnesen wegens ziekte tijdelijk afstand heeft genomen van zijn functie. Te Kloese schaakte naar verluidt op meerdere borden, aangezien ook Everton in de race was voor Sinisterra. Uiteindelijk heeft de algemeen directeur de beste prijs uit het vuur gesleept. Afgelopen week zou hij in de besprekingen over Tyrell Malacia eenzelfde rol vervuld hebben.

Sinds begin dit jaar bekleedt Te Kloese in Rotterdam de functie van algemeen directeur. Daarvoor was hij onder meer werkzaam bij het Mexicaanse Chivas en LA Galaxy. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast