Martínez hoopt op 'realistisch' Ajax: 'Anders zal hij met de vuist op tafel slaan'

Martínez hoopt op 'realistisch' Ajax: 'Anders zal hij met de vuist op tafel slaan'

07-07-2022 11:21 Laatste update: 11:59
164

Lisandro Martínez dringt aan op de medewerking van Ajax aan een transfer, meldt De Telegraaf. De ochtendkrant verwacht dat de Argentijn 'met de vuist op tafel slaat' als Manchester United of Arsenal met biedingen van rond de vijftig miljoen euro komen.

De Argentijnse verdediger werd in 2019 voor 'maar' zeven miljoen naar Amsterdam gehaald. Inmiddels is Martínez al jaren een gewaardeerde kracht bij de Amsterdammers en deze zomer lijkt de verdediger de stap te willen maken. Ajax ontving al biedingen van Arsenal (veertig miljoen euro) en Manchester United (45 miljoen euro), maar die werden allebei resoluut naar de prullenbak verwezen.

Volgens De Telegraaf hoopt de international van Argentinië dat Ajax een 'realistisch bedrag' voor hem zal vragen. Martínez werd sinds zijn komst drie keer eerste in de Eredivisie met Ajax, won eenmaal de KNVB Beker en overwinterde dit seizoen zonder puntenverlies in de Champions League. De linkspoot acht zichzelf klaar voor de volgende stap en zal 'met de vuist op tafel slaan' als Ajax ook biedingen van vijftig miljoen euro of meer zal afwijzen.