'Feyenoord geïnteresseerd in Mexicaanse middenvelder van Celta de Vigo'

'Feyenoord geïnteresseerd in Mexicaanse middenvelder van Celta de Vigo'

09-07-2022 11:29 Laatste update: 11:45
48

Feyenoord is geïnteresseerd in Orbelín Pineda. De middenvelder van Celta de Vigo gaat niet met de club mee op een voorbereidingstour in Mexico, aangezien de club hem kwijt wil. 

Dat meldt TUDN. Celta de Vigo reist af naar Mexico om onder meer een vriendschappelijk duel tegen Pumas te spelen, maar houdt de middenvelder thuis. Volgens het medium poogt de club de speler 'met handen en voeten vast te binden' en een transfer te forceren. Mexicaanse clubs als Toluca en Chivas hebben zich al aangeboden voor de middenvelder, maar de speler heeft daarvoor bedankt. 

Feyenoord is geïnteresseerd in de Mexicaan, maar heeft wel de nodige concurrentie voor de 26-jarige speler. Onder meer AEK Athene, Standard Luik en Rayo Vallecano worden genoemd als gegadigden om de speler vast te leggen. Pineda kwam in januari over van het Mexicaanse Cruz Azul en speelde zeven wedstrijden in de Primera División. Celta werd het afgelopen seizoen elfde in de Spaanse competitie. 

#DoneDeal is een productie van VoetbalPrimeur. In deze podcast, die minstens drie keer per week uitkomt, bespreekt de redactie de laatste ontwikkelingen op de transfermarkt. Voor updates en meer informatie: volg ook ons op Twitter en Instagram!