Hoogma: 'Aanbiedingen, maar tot nu toe nog geen reden om te onderhandelen'

Hoogma: 'Aanbiedingen, maar tot nu toe nog geen reden om te onderhandelen'

13-07-2022 19:17
5

Giacomo Quagliata mocht na zijn interlandverplichtingen bij Jong Italië later aansluiten bij Heracles Almelo, maar is nog niet aan de voorbereiding begonnen. De linksback is positief getest op corona, maar er zijn ook speculaties over een mogelijke transfer op gang gekomen.

Technisch directeur Nico-Jan Hoogma bevestigt de afwezigheid van Quagliata. "Giacomo zou zich maandag bij ons melden, maar hij heeft het afgelopen weekeinde een bruiloft bezocht. Vervolgens heeft hij symptomen vertoond van corona en heeft hij zich laten testen. Dat heeft hij ons laten weten", klinkt het in gesprek met TC/Tubantia.

Hoogma verwacht Quagliata spoedig op het trainingsveld, maar ondertussen speelt het een en ander op transfergebied. De linksback werd in Italië al aan Feyenoord gelinkt en zou ook gevolgd worden door Serie A-degradant Cagliari en Serie A-promovendus Cremonese in zijn geboorteland. "De aanbiedingen die wij tot nu toe hebben gekregen, zijn voor ons geen reden om te gaan onderhandelen", aldus Hoogma. "Maar ja, komt er een aanbod dat voor ons wel interessant is, dan gaan we de gesprekken aan."

De degradant verkocht eerder deze zomer Noah Fadiga (Stade Brest), Luca de la Torre (Celta de Vigo) en Delano Burgzorg (FSV Mainz 05, werd al verhuurd). Oude bekende Marko Vejinovic is de enige aanwinst tot nu toe.