Gravenberch en Mazraoui ontmoeten Bayern-publiek: 'Voor mij beste club ter wereld'

Gravenberch en Mazraoui ontmoeten Bayern-publiek: 'Voor mij beste club ter wereld'

17-07-2022 09:09
64

Bayern München haalde deze zomer Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui op bij Ajax. De twee spelers werden zaterdag aan het publiek gepresenteerd in het Allianz Stadium en kunnen hun geluk niet op. 

Bij de presentatie ging het vooral om de de transfersaga rondom Robert Lewandowski en Serge Gnabry, maar Mazraoui en Gravenberch kwamen ook aan het woord. "Mijn besluit stond snel vast. Bayern is een van de grootste clubs ter wereld en voor mij de grootste", zei Gravenberch op de presentatie. "Als ik goede prestaties lever, dan zal ik spelen", gelooft de middenvelder. 

Mazraoui kan ook niet wachten om aan de slag te gaan in Beieren. "Alle spelers zijn goed. Ik ben trots er deel van uit te mogen maken. Ik voel me zeer comfortabel hier en zeer welkom. Het niveau van de trainingen is zeer hoog. Ik ben erg gelukkig hier. Voor mij is Bayern de beste club ter wereld."

Directeur Oliver Kahn denkt nog veel plezier te kunnen beleven aan de nieuwe aanwinsten. "Beiden hebben absolute klasse en op basis van hun leeftijd nog de potentie zich te ontwikkelen", besluit de oud-doelman. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie