'Feyenoord heeft beet en troeft grote clubs af, optie tot koop 10 miljoen euro'

'Feyenoord heeft beet en troeft grote clubs af, optie tot koop 10 miljoen euro'

21-07-2022 07:55 Laatste update: 09:30
111

Feyenoord moet het transferrecord breken om Sebastian Szymanski na zijn huurperiode in Rotterdam te houden. Dat melden Poolse media. In de onderhandelingen met Dinamo Moskou zou een optie tot koop van tien miljoen euro zijn afgesproken.

Feyenoord betaalde drie jaar geleden zeven miljoen euro voor Marcos Senesi en dat transferrecord staat nog steeds. Mocht Szymanski komend seizoen overtuigen, dan hebben de Rotterdammers de optie om hem voor tien miljoen euro over te nemen van Dinamo Moskou. Dat meldt het Poolse medium Interia.

Duidelijk is dat Szymanski op korte termijn naar Feyenoord vertrekt. Donderdag wordt hij in De Kuip verwacht om een medische keuring te ondergaan en de laatste details te bespreken. Hij treedt in de voetsporen van landgenoten als Jerzy Dudek, Tomasz Rzasa en Ebi Smolarek.

Feyenoord heeft grote clubs afgetroefd voor zijn komst, klinkt het: Galatasaray, Besiktas en Hertha BSC probeerden Szymanski ook te verleiden. De Poolse middenvelder, die op 8 en 10 uit de voeten kan, speelde vorig seizoen 31 wedstrijden voor Dinamo Moskou en tekende voor zes doelpunten en negen assists.