'RB Leipzig vindt Bayern-bod van 23 miljoen plus bonussen nog steeds te weinig'

'RB Leipzig vindt Bayern-bod van 23 miljoen plus bonussen nog steeds te weinig'

21-07-2022 14:06
18

Bayern München heeft water bij de wijn gedaan, maar RB Leipzig houdt zijn poot stijf in de transfergesprekken over Konraid Laimer. Die Roten Bullen verlangen nog altijd dertig miljoen euro voor de Oostenrijkse middenvelder.

Bayern opende met een bod van twintig miljoen euro en heeft dit nu opgeschroefd naar 23 miljoen plus bonussen, meldt BILD. Laimer wil zelf dolgraag naar Zuid-Duitsland, maar zal nog even geduld moeten hebben. Leipzig houdt vast aan zijn vraagprijs van dertig miljoen euro, in één keer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Het is nu de vraag of beide clubs voor 30 juli alsnog tot een akkoord komen: Bayern en Leipzig spelen dan de Super Cup en Die Roten Bullen willen daarna eigenlijk niet meer zakendoen. Laimer zelf wil liever nog een deel van de voorbereiding meemaken, in plaats van aansluiten als de competitie al is begonnen. Als het deze zomer niet meer van een transfer komt, zal hij in 2023 transfervrij de overstap naar Bayern maken, zoveel is al zeker.

Der Rekordmeister heeft de weg naar Leipzig al vaker gevonden. Vorig seizoen kwamen Dayot Upamecano en Marcel Sabitzer over van de regerend DFB-Pokal-winnaar.

Plaats een reactie