Boadu niet in wedstrijdselectie van AS Monaco voor duel tegen PSV

Boadu niet in wedstrijdselectie van AS Monaco voor duel tegen PSV

01-08-2022 22:58 Laatste update: 02-08-2022 15:49
50

Myron Boadu zal dinsdag geen minuten maken in de wedstrijd tussen AS Monaco en PSV. De Nederlander heeft nog last van een voetblessure en zal tijdens de heenwedstrijd in de voorrondes van de Champions League niet in actie komen.

Benoit Badiashile en Sofiane Diop zitten wel bij de selectie. Zij hadden eerder ook nog last van blessureleed, maar zijn dus wel op tijd fit. Boadu zal niet in actie komen. Het is nog onduidelijk of hij de return in Eindhoven op dinsdag 9 augustus wel gaat halen. 

Eerder liet Boadu in een interview met De Telegraaf weten dat hij er vertrouwen in had wel op tijd fit te zijn. "We weten wat we tegen PSV kunnen verwachten, al zijn er natuurlijk veel nieuwe gezichten bijgekomen. Ik heb een goed gesprek gehad met mijn club en AS Monaco heeft alle vertrouwen in mij. Ik zal op tijd fit zijn voor de wedstrijden tegen PSV."

Boadu stapte in de zomer van 2021 over van AZ naar AS Monaco. De Monegasken betaalden zeventien miljoen euro voor de diensten van de Nederlandse spits. Boadu kwam vorig seizoen in 42 wedstrijden binnen de lijnen voor AS Monaco. Daarin maakte hij zes doelpunten en gaf hij twee assists.