Vermoedelijke opstelling PSV: Van Nistelrooij voert wijziging door tegen Monaco

Vermoedelijke opstelling PSV: Van Nistelrooij voert wijziging door tegen Monaco

2 augustus - 06:55 Laatste update: 15:56
88

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij gaat op bezoek bij AS Monaco één wijziging doorvoeren in zijn elftal, verwacht het Algemeen Dagblad. De krant denkt dat Ki-Jana Hoever uit de basis verdwijnt, waardoor er een plekje vrijkomt voor André Ramalho.

Afgelopen zaterdag won PSV de Johan Cruijff Schaal ten koste van Ajax. Toen koos van Nistelrooij niet voor een heel verrassende opstelling. Het lijkt erop dat de coach zijn elftal grotendeels intact zal houden. Alleen Hoever, die volgens critici de slechtste man was aan de kant van PSV, lijken we in Monaco niet meer terug te zien in de Eindhovense basis.

Het AD verwacht dat Jordan Teze als rechtsback gaat spelen in de Champions League-ontmoeting, waardoor Ramalho weer in het hart van de verdediging staat. De Braziliaan keerde recent terug van een blessure, waardoor het logisch was dat Van Nistelrooij hem geen basisplek gaf tegen Ajax.

Voor de rest begint PSV vermoedelijk met dezelfde opstelling als tegen Ajax aan het duel met Monaco. Het eerste treffen in de derde voorronde van de Champions League staat om 20.00 uur op het programma. De return vindt een week later plaats.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Obispo, Max; Sangaré, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong, Gakpo.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie