PSV vol vertrouwen over kansen tegen Monaco: 'We weten dat het goedkomt'

PSV vol vertrouwen over kansen tegen Monaco: 'We weten dat het goedkomt'

3 augustus - 07:13
63

PSV is na de remise bij AC Monaco vol vertrouwen voor de return in Eindhoven. Jordan Teze verwacht dat de ploeg van Ruud van Nistelrooij de play-offs van de Champions League weet te bereiken.

Teze kan wel leven met het 1-1 gelijkspel in het Stade Louis II. "Ik kom niet voor een gelijkspel, je wil winnen. Maar als je kijkt naar de tweede helft... Het was zwaarbevochten, ik denk dat het met 1-1 okee zit", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad.

De verdediger beaamt dat PSV worstelde met vermoeidheid en de hitte, maar hij verwacht de klus volgende week te klaren. "We weten dat het goed gaat komen, zeker als onze fans erbij zijn in Eindhoven. In zulke wedstrijden geven zij ons vaak iets extra's." De derde voorronde zal niet het eindstation worden, belooft hij. "We hebben veel karakter in de ploeg, blijven vechten. En met onze wapens scoren we altijd, het gaat goed komen."

Als PSV afrekent met Monaco, dan wacht in het laatste voorportaal voor de Champions League een ontmoeting met Union Sint-Gillis of Rangers FC.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast