'Ajax in gesprek met Ihattaren over traject, Schreuder hoopvol over rentree'

'Ajax in gesprek met Ihattaren over traject, Schreuder hoopvol over rentree'

03-08-2022 08:54
122

Ajax gaat volgende week met Mohamed Ihattaren in gesprek voor een 'traject op maat', meldt De Telegraaf. De twintigjarige spelmaker liet dinsdag weer zijn gezicht zien op de club en werkte een individueel programma af.

Ihattaren was de afgelopen periode afwezig vanwege bedreigingen en intimidaties. Op Instagram plaatste hij een foto met de tekst: 'Back in business'. Volgens De Telegraaf zal hij zijn (kleine) fysieke achterstand moeten wegwerken, voordat hij eventueel weer aansluit bij het eerste elftal.

Ajax wil de aanvallende middenvelder helpen met een traject op maat. Daarbij krijgt hij ook de mogelijkheid van mentale begeleiding. Alfred Schreuder blijft hoopvol over een succesvolle rentree van de Juventus-huurling, die voor twee miljoen euro definitief kan worden overgenomen. De trainer van de Amsterdammers zocht Ihattaren twee keer thuis op.

Ihattaren kende een hoopvolle start deze voorbereiding. De creatieveling oogde fit en liet zich zien in de eerste oefenduels. Om weer op niveau te geraken, vindt Ajax het zaak dat Ihattaren vanaf nu voor de volle honderd procent op het voetbal concentreert, klinkt het.