'AZ-spits Pavlidis staat op de lijst van markante trainer Davide Nicola'

'AZ-spits Pavlidis staat op de lijst van markante trainer Davide Nicola'

05-08-2022 17:05
71

AZ gaat Vangelis Pavlidis mogelijk na iets meer dan een jaar alweer kwijtraken. Het ambitieuze Salernitana uit Italië toont interesse in de Griekse spits, al is de club nog niet concreet. Als Pavlidis de overstap zou maken, dan gaat hij werken onder de imposante trainer Davide Nicola.

Onder meer Gianluca Di Marzio bericht over de Salernitana-interesse in Pavlidis. De AZ'er staat op het lijstje van de nummer zeventien van de Serie A. Er is nog geen officieel bod gedaan en het moet nog blijken of daar verandering in gaat komen. Salernitana heeft namelijk ook veel andere spitsen op hun lijstje staan.

Pavlidis kan in Salerno onder trainer Nicola gaan werken. De Italiaan beloofde vorig seizoen dat hij een wandeltocht van 280 kilometer zou maken naar de paus, als Salernitana in de Serie A zou blijven. Uiteindelijk gebeurde dat. Nicola staat ook bekend om zijn passievolle en filosofische manier van coachen.

In de zomer van vorig jaar nam AZ Pavlidis over van Willem II. De Tilburgers ontvingen zo'n 2,5 miljoen euro voor de international. In het afgelopen Eredivisie-seizoen kwam Pavlidis moeilijk op stoom, maar uiteindelijk eindigde hij met 16 goals in 33 duels.