Unibet pakt uit met promo: 50 keer je inleg bij PSV-zege tegen Monaco!

9 augustus om 19:00
Laatste update: 9 augustus om 18:42

ADVERTORIAL - PSV treft dinsdagavond AS Monaco in de derde kwalificatieronde van de Champions League. In Frankrijk trok PSV een gelijkspel over de streep en moet de ploeg van Ruud van Nistelrooij in eigen huis met de Monegasken afrekenen. Bookmaker Unibet heeft een fraaie promo beschikbaar gesteld voor deze Europese kraker: meld je aan en pak vijftig keer je inleg bij een Eindhovense overwinning!

Bookmaker Unibet zet vol in op een overwinning van PSV en heeft daar een mooie promo voor: bij een overwinning van de thuisploeg kan je vijftig keer je inleg terugwinnen! De maximale inzet bedraagt €1, waarmee dus vijftig euro mee kan worden verdiend bij een zege van PSV. Let wel op: deze promo is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder.

Hoe werkt het?

Ga naar bookmaker Unibet en registreer je op de website. Zorg ervoor dat je tijdens de registratie de optie 'PSV boost x 50' aanvinkt. Wed vervolgens op 'PSV wint van Monaco' (zie screenshot hieronder) en zorg ervoor dat de UniBoost is aangevinkt. Het is belangrijk dat je specifiek voor deze bet kiest, anders wordt de boost niet geactiveerd. De UniBoost treedt niet in werking wanneer PSV na een verlenging of strafschoppen wint; de zege moet dus binnen 90 minuten plaatsvinden om de €1 in €50 te laten veranderen!

PSV en Monaco wisten het afgelopen weekend allebei te winnen in de nationale competities. PSV boekte een eenvoudige 4-1 zege tegen FC Emmen en Monaco sleepte een last-minute zege uit het vuur tegen Strasbourg. Nota bene de doelman moest de winnende treffer maken. Beide ploegen kunnen opgeladen aan het duel op dinsdag beginnen en zijn bij een overwinning één tweeluik verwijderd van deelname aan de Champions League. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust