'Opvallend hoe Van Bommel in geen tijd duidelijkheid heeft gebracht bij Antwerp'

'Opvallend hoe Van Bommel in geen tijd duidelijkheid heeft gebracht bij Antwerp'

08-08-2022 17:12
45

Royal Antwerp FC staat na drie wedstrijden aan kop in België. Hoofdtrainer Mark van Bommel krijgt daarvoor alle lof, maar houdt de voetjes op de grond en blijft realistisch.

Van Bommel loopt niet de polonaise nu Antwerp aan de leiding gaat in de Jupiler Pro League. "Het is toeval dat we na drie wedstrijden alleen leider zijn. Dat wil alleen maar zeggen dat de competitie hartstikke moeilijk is. We zitten in een moeilijke reeks wedstrijden en mijn jongens hebben hun taken met overgave uitgevoerd", citeert Sporza.

"Het is toch opvallend hoe coach Mark van Bommel in geen tijd duidelijkheid heeft gebracht in het spel van Antwerp", zegt de Belgische journalist Peter Vandenbempt.  "Ze voetballen herkenbaar en dat is vorig jaar onder Brian Priske toch het hele seizoen een probleem geweest. Waar staat Antwerp voor?, vroegen we ons altijd af." 

Vandenbempt verwacht nog veel van dit Antwerp. "Antwerp was collectief sterk. Gisteren (zondag, red.) waren er toch enkele momenten in de eerste helft en de tweede helft waarop Antwerp echt ging versnellen en tempo maken, en dan was het toch heel sterk. Als nieuwe coach kan je weinig meer wensen dan wat we gisteren zagen van Antwerp."