NEC'er Cillessen bevestigt: Hij heeft mij de financiële aanbieding gedaan

NEC'er Cillessen bevestigt: "Hij heeft mij de financiële aanbieding gedaan"

09-08-2022 19:23
24

Geldschieter Marcel Boekhoorn heeft de opvallende terugkeer van Jasper Cillessen naar NEC mogelijk gemaakt. Dat bevestigt de 33-jarige doelman aan De Telegraaf.

Door Boekhoorn, die zijn privéjet pakte en naar Valencia vloog, 'is het balletje gaan rollen', vertelt Cillessen. "Hij heeft mij de financiële aanbieding gedaan." Cillessen krijgt geen Valencia-salaris in Nijmegen. "Nee, ik lever financieel behoorlijk in. Maar dat doe ik graag om lekker bij NEC te kunnen keepen en dicht bij mijn dierbaren te zijn."

Cillessen voelde zich eenzaam in Spanje. "Corona heeft er de laatste drie jaar mentaal ingehakt. Ik zat alleen in Valencia. En als alles goed gaat, is er helemaal niets aan de hand. Maar ik heb helaas de pech van de nodige blessures gehad", zegt.

Het had invloed op zijn gemoed. "Ik was stiller, trok me terug en werd niet gelukkig van de situatie, omdat er niemand was om een keer fysiek mee te praten. Natuurlijk kun je beeldbellen, maar ik miste gewoon mijn familie en vrienden, die energie geven als ze bij je zijn", besluit Cillessen, die zijn zinnen heeft gezet op het WK met Oranje.