'Interesse uit eigen competitie in Zirkzee: Bayern wil 20 miljoen euro'

'Interesse uit eigen competitie in Zirkzee: Bayern wil 20 miljoen euro'

10-08-2022 19:50 Laatste update: 20:12
22

Joshua Zirkzee heeft zich in de kijker gespeeld bij VfB Stuttgart. De Duitsers zien in de Nederlander de ideale vervanger van Sasa Kalajdzic, die op het punt staat te vertrekken. Bayern München wil minimaal twintig miljoen euro zien voor Zirkzee.

Volgens Sky Sport Deutschland heeft Stuttgart dinsdag naar Bayern München gebeld en de interesse in Zirkzee kenbaar gemaakt. De huidige club van de Nederlandse spits wil minimaal twintig miljoen euro voor hem hebben en daarnaast een terugkoopclausule in een deal opnemen. Zirkzee zou een overgang naar Stuttgart wel zien zitten, maar speler en club moeten het sowieso nog eens worden over de voorwaarden.

Stuttgart sorteert met de interesse in Zirkzee voort op een vertrek van Kalajdzic. De Oostenrijkse clubtopscorer zou belangstelling genieten uit de Premier League. Onder anderen Chelsea, Everton en Manchester United zouden volgens verschillende bronnen op het vinkentouw zitten. Een ruildeal tussen Kalajdzic en Zirkzee zit er in ieder geval niet in, aangezien Bayern niet geïnteresseerd is in de diensten van de Oostenrijker.

Zirkzee speelde vorig seizoen op huurbasis voor Anderlecht. De Belgen wilden hem graag definitief overnemen, maar het prijskaartje was voor de clubleiding te gortig. Inmiddels zou onder andere Fulham zich ook gemeld hebben voor de aanvalsleider.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie