'Mogelijk snel Chelsea-bod op Aubameyang, wat gevolgen voor Memphis kan hebben'

'Mogelijk snel Chelsea-bod op Aubameyang, wat gevolgen voor Memphis kan hebben'

13-08-2022 19:28
21

Een vertrek van Pierre-Emerick Aubameyang bij FC Barcelona komt steeds dichterbij. Mogelijk brengt Chelsea in de komende dagen al een eerste bod uit op de spits uit Gabon, meldt Fabrizio Romano. Het is niet duidelijk welke gevolgen dat heeft voor Memphis Depay.

De Nederlander is namelijk hard op weg naar Juventus, terwijl Barcelona niet allebei de spitsen van de hand wil doen. De Catalanen kunnen aan Aubameyang sowieso geld verdienen, terwijl Memphis voor een laag bedrag hoopt te vertrekken. De nummer twee van La Liga vraagt echter twintig miljoen voor de Oranje-international.

Dit weekend gaat Chelsea via tussenpersonen met Barcelona in gesprek over Aubameyang. Daarna beslist de Engelse club of het een bod gaat uitbrengen. Het is niet helemaal duidelijk welke transfersom Aubameyang op moet leveren.

Als Chelsea echt concreet wordt, dan zal snel genoeg duidelijk worden welke aanvaller Barcelona laat vertrekken. Aubameyang speelt nog maar een half jaar in Camp Nou, terwijl Memphis een jaartje geleden naar de Spaanse grootmacht ging.