'Trabzonspor heeft opvolger van Kaplan binnen: Betis-verdediger naar Turkije'

'Trabzonspor heeft opvolger van Kaplan binnen: Betis-verdediger naar Turkije'

14 augustus - 11:57 Laatste update: 13:37
20

Trabzonspor ziet Ahmetcan Kaplan waarschijnlijk naar Ajax vertrekken en heeft zijn opvolger al binnen. Marc Bartra verlaat Real Betis en vliegt zondag nog naar Turkije. 

Dat schrijft Mundo Deportivo. Trabzonspor maakt ongeveer vijf miljoen euro over naar Betis en gaat de verdediger voor drie seizoenen vastleggen. De twee clubs waren donderdag al akkoord over de transfer, maar Bartra twijfelde op zowel financieel als sportief gebied over het avontuur in Turkije. Voorzitter Ahmet Agaoglu ging uiteindelijk overstag en ging akkoord met een aantal bonussen die zijn zaakwaarnemers voor de speler eiste. 

Bartra gaat volgens de krant ongeveer tweeënhalf miljoen euro per seizoen verdienen in Turkije. Het contract van Bartra liep tot 2023 door bij Betis, maar de verdediger weigerde bij te tekenen. Met de verkoop van de verdediger kan Betis een aantal spelers op tijd inschrijven voor het nieuwe seizoen. Luiz Felipe staat bovenaan die lijst, maar ook Luiz Henrique, Willian José, Claudio Bravo, Joaquín en Andrés Guardado wachten nog om te worden ingeschreven. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie