Van Nistelrooij is 'ontevreden' over Hoever en laat PSV-nieuwkomer thuis

Van Nistelrooij is 'ontevreden' over Hoever en laat PSV-nieuwkomer thuis

15 augustus - 10:56 Laatste update: 11:26
168

Ki-Jana Hoever mist de eerste ontmoeting van PSV met Rangers FC in de play-offs van de Champions League. Ruud van Nistelrooij is ontevreden over de twintigjarige verdediger en laat hem thuis.

PSV reist maandagmiddag met een 22-koppige selectie af naar Glasgow. Hoever ontbreekt om sportieve redenen. 'Hij versterkt de selectie van Jong PSV, dat maandagavond tegen FC Dordrecht speelt', laat de Eindhovense club weten via de officiële kanalen.

Volgens het Eindhovens Dagblad is de technische staf van PSV ontevreden over de ontwikkeling van Hoever, die is teruggezet naar de beloften. De afgelopen weken kon hij in de wedstrijden nog niet overtuigen.

Van Nistelrooij kan nog niet beschikken over Carlos Vinícius, Mauro Júnior en Yorbe Vertessen. Richard Ledezma blijft in Nederland voor aanvullende onderzoeken aan zijn enkel, nadat de Amerikaanse middenvelder zaterdag in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (2-5) uit de wedstrijd werd geschopt.

De volledige selectie van PSV: Benítez, Teze, Obispo, Ramalho, Sangaré, Simons, Van Ginkel, De Jong, Gakpo, Gutiérrez, Drommel, Til, Branthwaite, Veerman, Waterman, Luckassen, Bakayoko, Saibari, Mwene, Max, Savio, Oppegard

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie