Update: 'Moeder van Rabiot vraagt veel te veel: United staakt de gesprekken'

Update: 'Moeder van Rabiot vraagt veel te veel: United staakt de gesprekken'

16 augustus - 19:26 Laatste update: 16 augustus - 19:26
93

Een nieuwe tegenslag dreigt voor Manchester United en manager Erik ten Hag op de transfermarkt. De gesprekken met Adrien Rabiot bevinden zich in een impasse, meldt Gianluca di Marzio.

The Mancunians bereikten al een akkoord met Juventus, maar net zoals in het geval van Frenkie de Jong blijkt het moeilijker om de speler te overtuigen. Rabiot is niet overtuigd van een transfer naar United, aangezien de Premier League-grootmacht ontbreekt in de Champions League. De Franse middenvelder zou ondertussen ook torenhoge salariseisen hebben, schrijft Di Marzio.

Rabiot kwam in beeld op Old Trafford als alternatief voor De Jong. De Nederlander mocht vertrekken van FC Barcelona, maar wil zelf niet weg. United blijft daarmee zoeken naar versterking voor het middenveld. Volgens MARCA overwegen de Engelsen ook een bod uit te brengen op Casemiro van Real Madrid. Overigens verloopt de zoektocht naar een nieuwe aanvaller al net zo moeizaam voor United en Ten Hag.

Dat de onderhandelingen tussen United en Rabiot moeizaam verlopen, heeft ook gevolgen voor Juventus. Zodra de Franse controleur vertrekt, wil de Oude Dame doorpakken voor Leandro Paredes. De transfer van Memphis Depay wordt naar verwachting in de komende dagen afgerond.

Update: De transfer van Adrien Rabiot naar Manchester United is vrijwel zeker van de baan, melden onder meer de BBC en The Athletic. Italiaanse media schreven dat de Franse controleur zelf twijfels zou hebben bij een overstap naar Old Trafford, maar volgens toonaangevende media in Engeland is de Premier League-grootmacht klaar met de torenhoge eisen van Rabiot. Zijn moeder Veronique vertegenwoordige hem in de onderhandelingen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie