'United-bod op De Jong verlopen, zorgelijke situatie voor Ten Hag en co.'

'United-bod op De Jong verlopen, zorgelijke situatie voor Ten Hag en co.'

15 augustus - 18:09
71

Het bod van Manchester United op Frenkie de Jong is verlopen, weet De Telegraaf. Een overgang lijkt daarmee van de baan, tenzij The Mancunians besluiten opnieuw terug te komen bij FC Barcelona

Al sinds de start van de transferperiode is er een kat-en-muisspel aan de gang tussen United en Barcelona. De Engelsen hebben meerdere keren op De Jong geboden, maar de Oranje-international wil zelf niet weg op Catalonië. "Erik ten Hag wil absoluut dat Frenkie wordt binnengehaald", stelt Marcel van der Kraan, chef sport van de ochtendkrant. "Maar uit vrij goede bron weet ik dat het bod van United nu van tafel is. Er moet opnieuw onderhandeld worden als United wat wil doen."

"Dat kan twee dingen betekenen", vervolgt Van der Kraan. "Er moet een nieuwe situatie ontstaan, waarin gezocht wordt naar een nieuwe constructie om hem financieel tegemoet te komen. Of het houdt op en United heeft het bod van tafel gehaald en zoekt naar een vervanger."

De journalist benadrukt dat de zorgen in Manchester toenemen, nu inkomende transfers uitblijven. "Er staat nog altijd 85 tot honderd miljoen euro gereserveerd voor Frenkie", zegt hij. "Dat is het zorgelijke. Als Frenkie niet komt, moet die (Ten Hag, red.) heel snel andere spelers vinden. Waar vind je die, met nog veertien dagen te gaan? Dan ga je noodaankopen doen." Het ligt in de lijn der verwachting dat in ieder geval Adrien Rabiot wordt aangetrokken door United.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie