'United benadert Dortmund en wil 'beschamend verlies' van 43 miljoen opvangen'

'United benadert Dortmund en wil 'beschamend verlies' van 43 miljoen opvangen'

17 augustus - 17:48
94

De namen me potentiële nieuwelingen voor Manchester United volgen zich in ramp tempo op. The Mancunians zijn in paniek na de blamerende seizoensstart en roeren zich daarom fanatiek op de transfermarkt. Thomas Meunier moet de selectie van Erik ten Hag versterken.

United gaat serieus werk maken van de komst van de Borussia Dortmund-back, meldt The Telegraph. Het medium claimt dat Meunier om en nabij de vijftien miljoen euro moet kosten. Naar verluidt moet er nog veel gebeuren, wil de Belg speler van United zijn. Meunier beschikt nog over een tweejarig contract in Duitsland en was in de eerste Bundesliga-wedstrijden basisspeler.

Diogo Dalot is momenteel de eerste keus voor Ten Hag op de rechterflank, maar United aast op een nieuwe rechtervleugelverdediger. Sergiño Dest is ook in beeld, al geeft de clubleiding op Old Trafford de voorkeur aan Meunier. Aaron Wan-Bissaka zou in ieder geval mogen uitkijken naar een nieuwe club.

'Beschamend verlies'
Een vertrek van Wan-Bissaka wordt door The Telegraph een 'beschamend verlies' genoemd. Zijn voormalig werkgever Crystal Palace is bereid hem voor een kleine twaalf miljoen euro terug te halen. In 2019 kocht United hem voor liefst 55 miljoen euro van The Eagles. Tot dusver speelde de Engelsman 126 officiële wedstrijden voor de club. Een verlies van 43 miljoen euro dreigt voor United.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie