Schreuder: 'Ik wil alleen spelers die honderd procent voor Ajax willen spelen'

Schreuder: 'Ik wil alleen spelers die honderd procent voor Ajax willen spelen'

21-08-2022 14:44
108

Ajax-trainer Alfred Schreuder heeft bij ESPN gereageerd op de afwezigheid van Antony tegen Sparta. De Braziliaan voelt zich - waarschijnlijk door de miljoenenbiedingen van Manchester United - niet klaar om in actie te komen.

Antony staat in de concrete belangstelling van het Manchester United van Erik ten Hag, moet liefst honderd miljoen kosten en wil zelf graag de overstap maken. Na een gesprek met Schreuder is besloten dat hij zondagmiddag aan de kant blijft tegen Sparta.

"Ik heb met hem gesproken en hij heeft aangegeven dat hij zich niet honderd procent voelt om te spelen. Ik wil alleen spelers in de selectie hebben die honderd procent met hun hoofd bij Ajax zijn", stelt Schreuder voor de camera van ESPN.

"Het is een hele lastige situatie, daar ben ik eerlijk in", erkent de trainer van Ajax. "Wat ik vooral belangrijk vind, is dat ik goed met hem heb gesproken. Ik ben heel duidelijk: ik wil alleen spelers hebben die honderd procent voor Ajax willen spelen. We hebben genoeg kwaliteit in de selectie."