Sport Bild: Zirkzee dreigt Anderlecht teleur te stellen met transfer naar Italië

Sport Bild: Zirkzee dreigt Anderlecht teleur te stellen met transfer naar Italië

24-08-2022 14:10 Laatste update: 14:12
35

Niet Anderlecht, maar Bologna heeft de beste papieren om Joshua Zirkzee in te lijven. Dat meldt Sport Bild. De Nederlandse spits mag vertrekken bij Bayern München.

Zirkzee zou beschikbaar zijn voor een bedrag tussen de tien en vijftien miljoen euro. Vier clubs zijn op dit moment bereid om met een goedgevulde zak geld over de brug te komen: Anderlecht, Club Brugge, VfB Stuttgart en Bologna. De club van de Nederlanders Jerdy Schouten, Mitchell Dijks en Denso Kasius schijnt de favoriet te zijn.

Zirkzee speelde sinds 2019 in totaal twaalf wedstrijden voor Bayern München en maakte vier goals. Na de komst van onder meer Sadio Mané mag hij definitief vertrekken. Vorig seizoen maakte de oud-Feyenoorder op huurbasis bij Anderlecht een goede indruk. Belgische media meldden vorige week nog dat Zirkzee waarschijnlijk zou terugkeren naar Brussel.

Dat Zirkzee op dit moment naar Bologna zou neigen, heeft wellicht te maken met zijn mislukte periode in de Serie A. Hij kon in 2021 geen potten breken bij Parma. Bayern München staat overigens ook op het punt om Adrian Fein van de hand te doen. De Duitse middenvelder gaat naar Excelsior.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie