'FC Utrecht verslapt niet op transfermarkt en wil  nog drie keer toeslaan'

'FC Utrecht verslapt niet op transfermarkt en wil nog drie keer toeslaan'

26-08-2022 16:45
76

Naoki Maeda, Sean Klaiber en Mees Hoedemakers zijn de drie spelers die FC Utrecht nog wil contracteren, meldt het Algemeen Dagblad. De clubleiding is druk bezig om deze spelers nog voor het einde van de transferwindow te laten tekenen in de Domstad.

Maeda heeft net als Klaiber een verleden bij FC Utrecht. De Japanner werd vorig jaar al gehuurd door de club, maar in zijn eerste wedstrijd raakte hij direct zwaar geblesseerd. Hij moest een jaar lang revalideren bij FC Utrecht en dat deed de aanvaller zo goed, dat de clubleiding hem nu voor nog een jaar wil huren. 

Ook Klaiber staat op het punt om FC Utrecht te versterken. De verdediger kan dit jaar niet op veel speeltijd rekenen bij Ajax, waardoor een terugkeer naar de Domstad een uitkomst zou zijn. De clubs zijn inmiddels in gesprek. FC Utrecht is ook in gesprek met SC Cambuur aangaande de overgang van Hoedemakers. De middenvelder mocht eerst niet weg van de Friezen, maar de clubleiding ging uiteindelijk toch overstag. Het is nog afwachten of de clubs eruit gaan komen.

FC Utrecht is deze zomer bezig aan een enorm drukke transferzomer. De club haalde maar liefst veertien nieuwe versterkingen voor het huidige seizoen in de Eredivisie. Onder de aanwinsten zaten bekende namen als Bas Dost, Jens Toornstra en Nick Viergever.