'FC Groningen slaat ook bod van Celta de Vigo op Strand Larsen af'

'FC Groningen slaat ook bod van Celta de Vigo op Strand Larsen af'

29-08-2022 12:22
176

FC Groningen heeft opnieuw een bod op Jörgen Strand Larsen afgewezen. Celta de Vigo meldde zich afgelopen weekeinde tevergeefs in de Euroborg, meldt Voetbal International. De 22-jarige spits baalt nog steeds flink van de houding van de Trots van het Noorden.

Volgens VI had het voorstel van de Spaanse club een totale waarde van tien miljoen euro. Eerder kregen Bologna en Middlesbrough met soortgelijke biedingen al nul op het rekest. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus van Groningen is namelijk niet van plan om mee te werken aan een transfer van Strand Larsen.

Wedden

Meer odds

De Noor hekelde de 'arrogante' houding en 'onbehoorlijke prijzen' van Groningen vorige week al. "We zijn heel teleurgesteld over hoe Mark-Jan Fledderus en FC Groningen deze zomer zijn omgesprongen met de biedingen", reageert ook zijn zaakwaarnemer Tore Pedersen tegenover het weekblad. "Toen Jörgen vorig seizoen rond deze tijd buiten het elftal viel, hebben we niet ons eigen plan getrokken, maar zijn we samen opgetrokken met de club. In dat licht is de houding van de club nu erg teleurstellend."

Strand Larsen heeft nog een contract voor twee seizoenen, met de optie voor een extra jaar.