'Dest heeft naast Manchester United nog een optie binnen Spaanse competitie'

'Dest heeft naast Manchester United nog een optie binnen Spaanse competitie'

31-08-2022 11:42
18

Villarreal is in de markt om Sergino Dest te huren van Barcelona, meldt transferexpert Fabrizio Romano. De vleugelverdediger staat ook in de belangstelling van Manchester United.

Volgens Romano ligt de keuze voor het vertrekken op huurbasis volledig bij Dest zelf. Villarreal en Barcelona zouden de gesprekken al geopend hebben en ook de verdediger zelf zou open staan voor deze kans. Zo wel van een persoonlijk akkoord als een akkoord tussen de clubs is op dit moment geen sprake. 

Wedden

Meer odds

Maar Dest heeft nog meer keuzes tijdens de laatste dagen van de transfermarkt. Manager Erik Ten Hag zou de rechtsback ook graag inlijven, maar daar zitten nog wat haken en ogen aan. Zo moet eerst Aaron Wan-Bissaka vertrekken, de huidige rechtsback wordt door Ten Hag niet goed genoeg bevonden. Dest zou in Manchester de concurrentie aan moeten gaan met Diogo Dalot.

Bij Barcelona lijkt er in ieder geval geen toekomst te zijn voor de Amerikaan. Trainer Xavi liet hem bij de eerste duels in de Spaanse competitie al buiten de selectie.