'Ten Hag en United zien Dest als upgrade en melden zich bij Barcelona'

'Ten Hag en United zien Dest als upgrade en melden zich bij Barcelona'

31-08-2022 09:22
46

Manchester United en Erik ten Hag hopen Sergiño Dest alsnog over te nemen van FC Barcelona. Althans, dat meldt The Manchester Evening News. Volgens het lokale medium voeren The Mancunians verkennende gesprekken met de Catalanen.

Hoewel United niet blij was met de houding van Barça tijdens de onderhandelingen over Frenkie de Jong, klopt de Engelse grootmacht toch nog een keer aan in Camp Nou, stelt MEN. Dest moet op huurbasis de overstap maken. De ex-Ajacied wordt als verbetering gezien ten opzichte van Aaron Wan-Bissaka en moet de concurrentie aangaan met Diogo Dalot.

Met Dest zou United opnieuw een oude bekende van Ten Hag binnen halen. Eerder kwamen Lisandro Martínez en Antony al over van Ajax, terwijl Eriksen begin dit jaar ook enige tijd in Amsterdam trainde na zijn hartaanval. Daarnaast kwam met Tyrell Malacia een andere speler uit de Eredivisie naar Old Trafford. 

Voor Dest is geen toekomst bij Barça. Xavi liet de Amerikaanse international buiten zijn selectie tijdens de eerste duels in La Liga.